Mara

DiŽtist Mara Looij

Mara is afgestudeerd als diŽtist aan de Hogeschool van Amsterdam in 2007. Zij coacht en adviseert u graag met een gezondere levensstijl als doel. Mara Looij is van mening dat gezonder leven voor iedereen mogelijk is mits je voldoende rekening houdt met de persoonlijke situatie. Daarnaast verdiept zij zich in de psychologische kant van (te veel of te weinig) eten.† Zij is ervan overtuigd dat een gezonder eetpatroon helpt bij een gelukkiger leven. Precies de redenen waarom dit werk haar veel voldoening geeft.†Mara specialiseert zich in eetproblematiek bij volwassenen, darmproblemen en ondergewicht.

Wat doet de diŽtist?

De diŽtist analyseert uw eetpatroon en signaleert† de aandachtspunten en valkuilen in uw eetgedrag. DieetPlaneet† levert maatwerk. We houden rekening met uw gewoontes, voorkeuren en leefstijl waardoor de adviezen altijd persoonlijk en praktisch uitvoerbaar zijn. Het doel is een blijvend† resultaat† en daarom besteden we ook aandacht aan de psychologische kant van eten.

Begeleiding bij:

  • Overgewicht en ongewenste gewichtstoename
  • Ondergewicht
  • Diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk
  • Voeding bij†
  • Voeding tijdens zwangerschap en borstvoeding
  • Maag en darmproblemen
  • COPD
  • Moeilijke eters (kinderen)


Tarieven en vergoedingen

Verzekering
Veel zorgverzekeraars vergoeden de diŽtist vanuit hun aanvullende pakketten. Kijk op http://www.dieetplaneet.nl/over-ons/tarieven-en-vergoedingen† voor een overzicht.

Ketenzorg bij en diabetes
Voor mensen met diabetes is er vanuit de zorgverzekeraars een regeling, genaamd 'ketenzorg'. Is er sprake van diabetes, vraag dan de huisarts voor een verwijzing naar de diŽtist binnen de ketenzorg DiAgis. De kosten voor dieetadvies worden dan wel vergoed vanuit het basispakket. U heeft recht op 2 uur dieetadvies per jaar.

Zelf betalen
Vergoedt uw verzekering de diŽtist niet en wilt u liever niet overstappen naar een ander pakket, dan betaalt u de volgende tarieven:

  • Intake : € 69,80
  • Vervolgconsult (half uur):† € 29,50


Verwijzing nodig?
U kunt zonder verwijzing bij DieetPlaneet terecht. Als we tijdens de begeleiding bijkomende gezondheidsklachten signaleren, adviseren we je wel naar de huisarts te gaan.


Openingstijden
U kunt de gehele week (ma-vrij) bij haar of een van haar collega's terecht in de praktijk aan de Jan van Galenstraat. In de avond afspreken is ook mogelijk! U kunt bellen naar 020 68 66 506 of mailen†info@dieetplaneet.nl†voor een afspraak.

Meer informatie vindt u op ††www.dieetplaneet.nl