Jonas Bader (geboren 1974)

Betrokkenheid en langdurige contacten met mensen van jong tot oud. Al in een vroeg stadium tijdens mijn studie geneeskunde besloot ik voor het gevarieerde vak van huisarts te kiezen. Het speelt zich bovendien dicht bij de mens thuis af, in zijn eigen woon- en leefomgeving. 

In 2002 heb ik mijn artsdiploma behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik anderhalf jaar op de afdeling hartziekten in het ziekenhuis gewerkt en daarna een halfjaar bij de acute psychiatrie. Daar heb ik veel praktische ervaring opgedaan voor het huisartsenvak. 


De huisartsopleiding heb ik in 2007 afgerond en ik ben inmiddels 6 jaar huisarts. De eerste jaren als freelancer bij verschillende praktijken. Zo ook op de praktijk aan de Westlandgracht. 
Nu ben ik met veel plezier teruggekeerd naar deze leuke, goed georganiseerde en toegewijde praktijk, waar ik nu deel uitmaak van de maatschap.

Mijn werkwijze als huisarts kenmerkt zich doordat ik het vak in al zijn facetten zo zorgvuldig mogelijk wil uitvoeren. Met daarbij veel betrokkenheid en aandacht voor ieder individu, om zodoende de meest passende hulp te bieden en adviezen te kunnen geven.